Vloerkleed reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist voor het reinigen van vloerkleden.

Professioneel gereinigd

DD&A heeft specifieke kennis over het professioneel reinigen van tapijten en vloerkleden. Dit wordt gedaan met speciale reinigingsmiddelen en apparatuur.

 1. In het reinigingsproces worden de tapijten en vloerkleden eerst gemeten en gecontroleerd op bijzonderheden.
 2. In de tweede stap wordt al het vuil, zand en gruis uit de tapijten geklopt door een grote mattenklopper.
 3. De derde stap is het voorwassen. Dit is afhankelijk van de mate en type vervuiling. Hierdoor kan een vloerkleed goed in weken voordat het naar de hoofdwas fase gaat.
 4. De vierde stap bestaat uit het reinigen van het tapijt met zachte borstels en een reinigingsmiddel die is gebaseerd op de vervuiling, de stof en het weefsel.
 5. In stap vijf wordt het tapijt of vloerkleed gecentrifugeerd en vervolgens de juiste duur gedroogd en op de correcte manier. De droogruimte zorgt voor het beste resultaat door het op de goede temperatuur en luchtvochtigheid te drogen.

De laatste stappen bestaan uit de laatste controle en wordt de eindbehandeling uitgevoerd. Tot slot biedt DD&A een service die de tapijten en vloerkleden aan huis ophaalt en teruggeleverd wanneer deze het reinigingsproces zijn ondergaan.

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van vloerkleden?

Vloerkleden heb je in alle soorten en maten. Om jouw vloerkleed zo goed mogelijk te reinigen en een eerlijke prijs te bieden geven we graag aan hoe we onze prijzen berekenen.

Aad de Vries
Aad de Vries
19:16 06 Apr 23
Super professioneel. M’n oude leren jas is weer als nieuw. Ik ken geen zaak die dit kan. Dames en heren bedankt
Dreas van Donselaar
Dreas van Donselaar
21:28 12 Oct 16
Wij hebben een schapenvacht laten reinigen. Hadden niet verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Hoe doen we dat?

Vloerkleden zijn vuilverzamelaars. Dat is goed, want ze voorkomen dat er veel stof door de kamer dwarrelt. Je moet ze dus af en toe reinigen. De stofzuiger is goed voor de wekelijkse beurt. Één keer per jaar moet het grondig gebeuren. Dan halen we ook het diepe vuil en de vlekken eruit.

Vloerkleden worden gereinigd om ervoor te zorgen dat er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien en ze langer meegaan. Om micro bacteriën en vuil te verwijderen. Wanneer je zelf een tapijt of vloerkleed wast is er kans dat het krimpt, beschadigd of verkleurt. Als wij jouw vloerkleed hebben gereinigd is het weer fris en kan het weer een tijd mee.

voor na

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier de dichtsbijzijnde dealer in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV

   Dobbeweg 18

   2254AG Voorschoten

   0756224197

   info@ddna.nl

   Lid van:

   De formaliteiten

   Privacy statement

   Algemene voorwaarden

   KVK 24354158

   BTW 812581374B01