DD&A | LAUNDRYSHOP voor professionele afnemers

DD&A | LAUNDRYSHOP voor professionele afnemers

DD&A

Specialistische textielreiniging

Wij zijn een specialist. In specialistische reiniging. Wij nemen jou werk uit handen, leveren kwaliteit en een waardevolle winstmaker voor jouw bedrijf.

Door onze specialisatie en jouw relatie met jouw klant werken we samen aan tevreden klanten, die een breder dienstenpakket afnemen.

Ben jij benieuwd welke waarde DD&A aan jouw dienstverlening kan toevoegen? Neem datn contact op met Niels en vraag naar de mogelijkheden.

LAUNDRYSHOP

Jouw leverancier van verbruiksartikelen

LAUNDRYSHOP is de professionele leverancier van verbruiksartikelen voor jouw wasserij, stomerij, strijkshop of eigen wasinrichting. Met meer dan 20000 artikelen op voorraad zijn we de grootste leverancier van wasserijproducten voor België en Nederland. 

Door ons uitgekiende logistieke proces leveren wij jouw bestelling op het juiste moment af. Maak nu een account aan op LAUNDRYSHOP.

De kracht van de combinatie

Door onze kwaliteiten reinigingsspecialist en leverancier van verbruiksartikelen te combineren bieden we korte levertijden door de hele Benelux. Daarnaast staan wij onze partners bij met raad en daad over reinigingstechieken.

De combinatie van jouw lokale netwerk en onze kennis helpt jou jouw relatie met jouw klant te versterken en een beter renderende klant te maken.

Bedrijfsgegevens

DD&A BV
Dobbeweg 18
2254AG Voorschoten
0756224197
info@ddna.nl

De formaliteiten

Privacy statement
Algemene voorwaarden
KVK 24354158
BTW 812581374B01

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.