Gordijnen reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van gordijnen.

OfferteIn de buurt

Professioneel gereinigd

Wij reinigen jouw gordijnen en vitrages professioneel. We kunnen ze zelfs brandvertragend impregneren. Dat is wel zo veilig.

Wij reinigen op maximaal 20-25 graden Celsius en is in combinatie met rustige omwentelingen en zachte duurzame reinigingsmiddelen een zorgvuldige manier van reinigen. Met deze methode verwijderen we lastige vlekken zoals koffie- en wijnvlekken en waterkringen. We ontgeuren de gordijnen.. Door te kiezen voor de specialistische reinigingsmethodes bij DD&A is er geen kans op krimp of andere schade, wordt de levensduur aanzienlijk langer en is het goed voor de hygiëne in de woonomgeving.

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van gordijnen?

Gordijnen heb je in alle soorten en maten. Om jouw gordijnen zo goed mogelijk te reinigen  en een eerlijke prijs te bieden geven we graag aan hoe we onze prijzen berekenen. 

 

Aad de Vries
Aad de Vries
19:16 06 Apr 23
Super professioneel. M’n oude leren jas is weer als nieuw. Ik ken geen zaak die dit kan. Dames en heren bedankt
Dreas van Donselaar
Dreas van Donselaar
21:28 12 Oct 16
Wij hebben een schapenvacht laten reinigen. Hadden niet verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Hoe doen we dat?

Ze zijn er altijd en dragen onopvallend bij aan de sfeer in jouw huis. Maar door de jaren heen worden ze vaak even onopvallend vuil. Stof, aanslag, geurtjes, bacteriën, het is best druk in zo’n gordijn. Daarom is het goed om gordijnen zo af en toe te reinigen. Soms kun je dat zelf, maar meestal moeten ze worden gestoomd en niet gewassen.

Onze professionals kijken per gordijn of vitrage welke behandeling de stof nodig heeft. Daarna reinigen we de gordijnen en vitrages met onze dry clean-methode. Het is de meest zorgvuldige manier van reinigen. Voor de meest kwetsbare stoffen. Met de minste kans op het krimpen van de stof en de beste vuilverwijdering.

voor na

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier de dichtsbijzijnde dealer in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV

   Dobbeweg 18

   2254AG Voorschoten

   0756224197

   info@ddna.nl

   Lid van:

   De formaliteiten

   Privacy statement

   Algemene voorwaarden

   KVK 24354158

   BTW 812581374B01