Jouw bruidsjurk reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van bruidsjurken.

OfferteIn de buurt

Jouw trouwjurk professioneel gereinigd

Jouw bruidsjurk is een aandenken aan die bijzondere dag. Daarom wil je dat je die in perfecte staat kan bewaren. DD&A zorgt hiervoor. Bij DD&A wordt de jurk gefotografeerd en grondig geïnspecteerd. We kijken wat voor vlekken er op de jurk zitten en van welk materiaal de jurk is gemaakt.

We reinigen de jurk, strijken hem op de juiste temperatuur en behandelen de jurk met een beschermlaag. Nu is jouw jurk minimaal 25 jaar beschermd tegen vuil, stof, verkleuring en motten.

Elke jurk wordt nog een keer grondig gecontroleerd op schoonheid en de staat van het materiaal. Na de eindcontrole wordt de jurk verpakt en bij jou thuis in een speciale bewaardoos afgeleverd.

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van bruidsjurken?

Vlekken en schade heb je in alle soorten en maten. Om jouw trouwjurk zo goed mogelijk te reinigen en te repareren en een eerlijke prijs te bieden geven we graag aan hoe we onze prijzen berekenen.

Aad de Vries
Aad de Vries
19:16 06 Apr 23
Super professioneel. M’n oude leren jas is weer als nieuw. Ik ken geen zaak die dit kan. Dames en heren bedankt
Dreas van Donselaar
Dreas van Donselaar
21:28 12 Oct 16
Wij hebben een schapenvacht laten reinigen. Hadden niet verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Hoe doen we dat?

Een bruidsjurk heeft waarde. Daarom wil jij dat jouw bruidsjurk schoon, zonder geurtjes en netjes in de kast hangt. En dat hij wordt gereinigd door mensen met verstand van hun vak.

Je wil dat er niets fout gaat en dat de jurk net zo mooi blijft als voor de bruiloft. Een bruidsjurk heeft vaak geen waslabel. Daarom is het extra belangrijk dat deze deskundig gereinigd wordt.

voor na

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier de dichtsbijzijnde dealer in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV

   Dobbeweg 18

   2254AG Voorschoten

   0756224197

   info@ddna.nl

   Lid van:

   De formaliteiten

   Privacy statement

   Algemene voorwaarden

   KVK 24354158

   BTW 812581374B01