Jouw bruidsjurk reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van bruidsjurken.

ContactIn de buurt

Jouw bruidsjurk reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van bruidsjurken.

ContactIn de buurt

Jouw trouwjurk professioneel gereinigd

Jouw bruidsjurk is een aandenken aan die bijzondere dag. Daarom wil je dat je die in perfecte staat kan bewaren. DD&A zorgt hiervoor. Bij DD&A wordt de jurk gefotografeerd en grondig geïnspecteerd. We kijken wat voor vlekken er op de jurk zitten en van welk materiaal de jurk is gemaakt.

We reinigen de jurk, strijken hem op de juiste temperatuur en behandelen de jurk met een beschermlaag. Nu is jouw jurk minimaal 25 jaar beschermd tegen vuil, stof, verkleuring en motten.

Elke jurk wordt nog een keer grondig gecontroleerd op schoonheid en de staat van het materiaal. Na de eindcontrole wordt de jurk verpakt en bij jou thuis in een speciale bewaardoos afgeleverd.

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van bruidsjurken?

Vlekken en schade heb je in alle soorten en maten. Om jouw trouwjurk zo goed mogelijk te reinigen en te repareren en een eerlijke prijs te bieden geven we graag aan hoe we onze prijzen berekenen.

Hoe doen we dat?

Een bruidsjurk heeft waarde. Daarom wil jij dat jouw bruidsjurk schoon, zonder geurtjes en netjes in de kast hangt. En dat hij wordt gereinigd door mensen met verstand van hun vak.

Je wil dat er niets fout gaat en dat de jurk net zo mooi blijft als voor de bruiloft. Een bruidsjurk heeft vaak geen waslabel. Daarom is het extra belangrijk dat deze deskundig gereinigd wordt.

voor na

Hoe doen we dat?

Hoe kan ik mijn trouwjurk reinigen?

Het reinigen van een trouwjurk kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het materiaal en de vlekken. Als de jurk alleen lichte vlekken heeft, kun je mogelijk zelf kleine vlekken behandelen met een mild reinigingsmiddel en voorzichtig met de hand wassen. Voor grondigere reiniging raden we echter aan om ons in te schakelen zodat je trouwjurk goed gereinigd wordt.

Kan ik mijn bruidsjurk zelf wassen?

Hoewel sommige bruidsjurken mogelijk zelf gewassen kunnen worden, is het over het algemeen niet aan te raden om dit zelf te doen. Bruidsjurken zijn vaak gemaakt van delicate stoffen en bevatten details zoals kralen, kant en borduurwerk, die gevoelig zijn voor schade tijdens het wasproces. Het is veiliger om een professionele reinigingsdienst in te schakelen om ervoor te zorgen dat je bruidsjurk op de juiste manier wordt gereinigd.

 

Kan een professionele reiniging alle vlekken uit mijn trouwjurk verwijderen?

We streven ernaar om zoveel mogelijk vlekken uit trouwjurken te verwijderen. Veel voorkomende vlekken zoals vuil, stof of lichte vlekken van eten kunnen meestal succesvol worden verwijderd. Echter, sommige vlekken zoals hardnekkige vlekken van make-up, gras of rode wijn kunnen moeilijker te verwijderen zijn. Om een goed beeld te krijgen van de resultaten nemen we graag eerst contact me je op. 

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn trouwjurk zo lang mogelijk mooi blijft na het reinigen?

Om ervoor te zorgen dat je trouwjurk zo lang mogelijk mooi blijft na het reinigen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te bewaren. Bewaar de jurk op een koele, donkere en droge plaats, bij voorkeur in een ademende hoes of een speciale trouwjurkdoos. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht, vochtigheid, warmte en sterke geuren. Daarnaast is het raadzaam om je trouwjurk periodiek te inspecteren op eventuele verkleuring of schade en indien nodig professioneel te laten reinigen of restaureren.

Moet ik mijn trouwjurk na het reinigen laten bewaren of conserveren?

Na het reinigen van je trouwjurk kun je ervoor kiezen om deze te laten bewaren of conserveren. Bewaren houdt in dat de jurk wordt teruggebracht in een ademende hoes, terwijl conserveren een meer uitgebreid proces is dat het gebruik van zuurvrij papier en een speciale doos omvat om de jurk te beschermen tegen verkleuring en beschadiging. Als je van plan bent je jurk te bewaren als aandenken, kan conservering een goede optie zijn om de jurk in optimale staat te behouden.

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier het dichtsbijzijnde servicepunt in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV
   Dobbeweg 18
   2254AG Voorschoten
   0756224197
   info@ddna.nl

   De formaliteiten

   Privacy statement
   Algemene voorwaarden
   KVK 24354158
   BTW 812581374B01

   Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.