Leer en suède reinigen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van leer en suède.

OfferteIn de buurt

Leren jas

Suède jas

Lammycoat

Leren tas

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van leer en suède?

Vlekken en schade heb je in alle soorten en maten. Om jouw leer en suède zo goed mogelijk te reinigen en te repareren en een eerlijke prijs te bieden geven we graag aan hoe we onze prijzen berekenen.

Aad de Vries
Aad de Vries
19:16 06 Apr 23
Super professioneel. M’n oude leren jas is weer als nieuw. Ik ken geen zaak die dit kan. Dames en heren bedankt
Dreas van Donselaar
Dreas van Donselaar
21:28 12 Oct 16
Wij hebben een schapenvacht laten reinigen. Hadden niet verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Jouw leer en suède professioneel gereinigd

Je kunt een leren artikel niet wassen in water. Leer is van zichzelf soepel door de oliën die er in zitten. Als je het wast spoel je die oliën uit het leer. Hierdoor wordt het uiteindelijk hard. Dit vraagt om een professionele aanpak.

Wij zijn specialist in het reinigen van leer en suède. Wij weten hoe je leer en suède met voorbehandelen, zodat ook de zakken, kragen en manchetten goed schoon worden. Daarna reinigen we de stof met onze dryclean-methode. Daarna behandelen we het om de kleur goed te krijgen en jouw leren of suède jas, broek, tas of bankstelhoes weer waterafstotend te maken.

Jouw leren en suède kleding weer als nieuw, of juist vintage

Ineens heb je een vlek op jouw leren kledingstuk. Of je draagt het al zo lang dat het echt wel een keer goed mag worden schoongemaakt. Ga dan niet naar youtube, maar kom naar ons.

Jouw leren of suède kleding is waardevol. We beoordelen eerst de vervuiling en overleggen daarna met jou over het gewenste eindresultaat. Moet jouw leren jas weer als nieuw zijn, of mag hij er een beetje vintage uitzien? Op basis daarvan besluiten we welke methode we gebruiken en hoe we de stof vuilbestendig bijkleuren.

voor na

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier de dichtsbijzijnde dealer in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV

   Dobbeweg 18

   2254AG Voorschoten

   0756224197

   info@ddna.nl

   Lid van:

   De formaliteiten

   Privacy statement

   Algemene voorwaarden

   KVK 24354158

   BTW 812581374B01