Motorkleding wassen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van jouw motorkleding.

ContactIn de buurt

Motorkleding wassen

Al meer dan veertig jaar dé professionele specialist

voor het reinigen van jouw motorkleding.

ContactIn de buurt

Motorjas

Motorjas

Motorbroek

Katoenen slaapzak

Motorpak

Polyester slaapzak

Hoe berekenen we de prijs voor het reinigen van motorkleding?

Vlekken en schade heb je in alle soorten en maten. Om jouw motorkleding zo goed mogelijk te reinigen en te repareren ontvangen we graag een foto en het merk, zodat we vrijblijvend extra informatie en een concrete prijs kunnen afgeven

Olga Lukina
Olga Lukina
Perfect!
Inès S
Inès S
Ik ben blij dat ik mijn suède jas bij bij dit bedrijf heb laten reinigen. De jas is er zoveel van opgeknapt! Natuurlijk blijft het een tweedehands jas maar mijn dochter kan hem nu gaan dragen. De communicatie verliep vlot en er werd helder gemaakt wat de te verwachten resultaten konden zijn. Services was goed : knopen werden voor het persen eraf gehaald en weer teruggezet. De jas heb ik opgestuurd en kreeg ik netjes verpakt weer retour. Dank je wel !
Elbert Roebbers
Elbert Roebbers
40 jaar oude lamscoat jas laten reinigen. Het resultaat was top!
Evert-jan van den Brandhof
Evert-jan van den Brandhof
Altijd prettig contact mee!
Michiel Praal
Michiel Praal
De twee lammy-jassen die door jullie gereinigd zijn zien er weer als nieuw uit. Heel veel dank hiervoor. En zeker dank aan jullie leer-specialisten. Niet alleen vaklui, maar ook heel plezierig in de omgang
Jaap van der Vliet
Jaap van der Vliet
Mijn leren jas opgestuurd, een offerte met foto’s kreeg ik per mail en voor een schappelijk bedrag is de jas prachtig geverfd! Hartelijk dank!
Aad de Vries
Aad de Vries
Super professioneel. M’n oude leren jas is weer als nieuw. Ik ken geen zaak die dit kan. Dames en heren bedankt

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn leren motorjas het beste reinigen?

Leren motorjassen vereisen speciale zorg. Gebruik een mild reinigingsmiddel en volg de instructies op het label. Professionele reiniging wordt aanbevolen voor uitgebreide reiniging.

Kan ik mijn motorjas en -broek samen in de wasmachine doen?

Het wordt aanbevolen om de jas en broek apart te wassen volgens de instructies op het label, aangezien ze mogelijk verschillende materialen en zorgvereisten hebben.

Hoe kan ik mijn leren motorpak verzorgen om uitdroging te voorkomen?

Gebruik een leerconditioner die geschikt is voor motorkleding om het leer soepel te houden. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en extreme hitte.

Wat moet ik doen als mijn motorkleding muf ruikt?

Lucht de motorkleding goed uit en overweeg het gebruik van textielverfrissers die veilig zijn voor technische stoffen. Volg de aanwijzingen op het productlabel.

Mag ik mijn motorhandschoenen in de wasmachine wassen?

Controleer het label op specifieke instructies. In sommige gevallen kunnen motorhandschoenen in de wasmachine worden gewassen, maar handwas wordt vaak aanbevolen.

Kan ik de binnenvoering van mijn helm wassen?

Ja, binnenvoeringen van helmen kunnen meestal worden verwijderd en met de hand of in de machine worden gewassen. Controleer het label voor specifieke instructies.

Moet ik mijn motorkleding op een specifieke manier opbergen na het reinigen?

Hang motorkleding op een goed geventileerde plaats om volledige droging te bevorderen. Vermijd opslag in vochtige omstandigheden en direct zonlicht.

Kan ik mijn motorkleding zelf repareren als er kleine scheuren zijn?

Kleine scheuren kunnen thuis worden gerepareerd met speciale reparatiesets voor motorkleding. Voor grotere schade is professionele hulp aan te raden.

Zijn er specifieke tips voor het wassen van een Gore-Tex motorjas?

Gore-Tex motorjassen kunnen in de wasmachine worden gewassen. Gebruik een mild wasmiddel zonder wasverzachter en volg de instructies van het label.

Hoe reinig ik mijn motorjas van het merk REV'IT op de juiste manier?

Volg de onderhoudsinstructies op het label van je REV’IT motorjas. In de meeste gevallen kan een zachte handwas of machinewas worden toegepast.

Is het mogelijk om mijn BMW motorpak zelf schoon te maken?

Ja, BMW motorpakken kunnen meestal thuis worden gereinigd. Raadpleeg het label voor specifieke instructies en gebruik geschikte reinigingsmiddelen.

Wat zijn de beste methoden voor het schoonmaken van motorkleding van het merk Aerotex?

Aerotex motorkleding kan meestal in de wasmachine worden gewassen. Controleer het label en vermijd agressieve reinigingsmiddelen.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om altijd de specifieke onderhouds- en reinigingsinstructies van de fabrikant te volgen om de prestaties en levensduur van je motorkleding te waarborgen. Als je twijfelt, neem dan contact op met DD&A Textielreiniging voor professioneel advies.

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier het dichtsbijzijnde servicepunt in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV
   Dobbeweg 18
   2254AG Voorschoten
   0756224197
   info@ddna.nl

   De formaliteiten

   Privacy statement
   Algemene voorwaarden
   KVK 24354158
   BTW 812581374B01

   Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.