DD&A | Stomerij Voorschoten

DD&A | Stomerij Voorschoten

Specialistische stomerij in Voorschoten en omgeving

Ben je op zoek naar een vertrouwde stomerij in Voorschoten die gespecialiseerd is in hoogwaardige textielreiniging? Zoek niet verder! Bij DD&A combineren we onze passie voor kledingverzorging met geavanceerde reinigingstechnieken om jouw kleding en speciale textielitems in optimale staat te houden.

Waarom kiezen voor DD&A?

Expertise in specialistische textielreiniging: onze vakbekwame professionals zijn gespecialiseerd in het reinigen van delicate en speciale textielsoorten, zoals zijde, wol, kant, en meer. Je kan erop vertrouwen dat jouw meest kostbare items bij ons in goede handen zijn.

Klantgerichte service: bij DD&A staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We luisteren naar jouw wensen en bieden maatwerkoplossingen om aan al uw textielreinigingsbehoeften te voldoen.

Handige ophaal- en bezorgservice: wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden we een handige ophaal- en bezorgservice in Voorschoten en omgeving, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken over het brengen en halen van jouw kleding.

Betaalbaarheid: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij DD&A Textielreiniging bieden we concurrerende tarieven voor onze gespecialiseerde textielreinigingsdiensten.

Onze specialistische diensten

Bij DD&A bieden we gespecialiseerde diensten, waaronder:

 • Leer- en suèdereiniging: laat jouw leren jassen en suède kleding er weer als nieuw uitzien.
 • Zijde- en delicate textielreiniging: voor jouw zijden blouses, delicate lingerie en meer.
 • Wol- en Kasjmierreiniging: om jouw favoriete truien en jassen in perfecte staat te houden.
 • Kant- en bruidsjurkreiniging: voor jouw dierbare bruidsjurk of speciale gelegenheden.
 • Dekbedden en gordijnen: reiniging van huishoudtextiel om jouw huis fris en schoon te houden.

Bij DD&A begrijpen we dat specialistische textielstukken speciale zorg vereisen. Vertrouw op ons voor jouw waardevolle textielreinigingsbehoeften in Voorschoten.

Neem contact met ons op!

Kies voor de specialistische stomerij in Voorschoten. Neem vandaag nog contact op met DD&A voor eersteklas specialistische textielreinigingsdiensten die aan jouw hoogste verwachtingen voldoen. Wij staan klaar om je te helpen jouw kleding en textiel in perfecte staat te houden. Maak nu een afspraak of maak gebruik van onze handige ophaal- en bezorgservice. Ontdek zelf waarom wij de specialist zijn in textielreiniging in Voorschoten!

Vind een innamepunt:

We komen jouw textiel graag bij je ophalen. Maar je kunt ze natuurlijk altijd naar ons brengen. Zoek hier het dichtsbijzijnde servicepunt in de Benelux.

 

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV
   Dobbeweg 18
   2254AG Voorschoten
   0756224197
   info@ddna.nl

   De formaliteiten

   Privacy statement
   Algemene voorwaarden
   KVK 24354158
   BTW 812581374B01

   Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.