Jouw specialistische textielreinigers

We doen meer!

 We doen veel sprecilistische reiniging. Teveel om op te noemen. Maar dat is niet zo handig. Dus op deze pagina vind je een overzicht van alle diensten die wij bieden. Met dezefde kwaliteit. Met hetzelfde gemak.

Bootkussens

Bootkussens verliezen na verloop van tijd hun waterafstotende eigenschappen.

Leer & suede

Leer & Suede vragen deskundige behandeling om langer mee te gaan.

Gordijnen & vitrage

Wij kijken per gordijn welke behandeling de stof nodig heeft. Door goed te reinigen gaan jouw gordijnen langer mee.

Vloerkleed

Vloerkleden zijn vuilverzamelaars. Eén keer per jaar moeten ze grondig worden schoongemaakt. Dan halen we ook het diepe vuil en de vlekken eruit.

Bruidsjurk

Jij wil dat jouw bruidsjurk schoon, zonder geurtjes en netjes in de kast hangt. En dat hij wordt gereinigd door mensen met verstand van hun vak.

Jouw betrouwbare textielreiniger

Stomerij DD&A is al meer dan veertig jaar jouw textielreiniger. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van leder, suede, tapijten, gordijnen en bruidsjurken. Die halen we bij je op, reinigen we voor je en brengen we weer terug. . Wij werken met de nieuwste technologie en methoden om ervoor te zorgen dat jouw kleding en textiel op de best mogelijke manier worden behandeld.

Milieuvriendelijk

We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Onze apparatuur en methodes zijn van de hoogste kwaliteit, zodat we optimale resultaten kunnen behalen.

Reparatie

Soms ontvangen we textiel niet alleen moet worden gereinigd, maar ook moet worden hersteld. Dat doen we in ons eigen naaiatelier. Zo zorgen we ervoor dat jouw textiel altijd in topconditie verkeert.

Jouw textiel gereinigd in drie stappen

1. Ophalen of verzenden

Meestal kan je jouw kledingstuk aan ons toesturen. Dat is wel zo eenvoudig. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we altijd bij je thuis afhalen.

2. Reinigen

Als jouw textiel bij ons binnenkomt starten we de behandeling. We maken foto's, beoordelen de stof en kijken of er een waslabel in zit. Daarna gaan we reinigen met één van de meer dan twintig methodes die we hebben.

3. Bezorgen

Als we klaar zijn doen we nog een eindcontrole. Om er zeker van te zijn dat jouw textiel goed schoon is. Daarna verpakken we het en sturen we het naar je retour. Groter textiel, zoals gordijnen en vloerkleden komen we brengen. We maken daarvoor een bezorgafspraak.

Vind een innamepunt:

   Bedrijfsgegevens

   DD&A BV

   Dobbeweg 18

   2254AG Voorschoten

   0756224197

   info@ddna.nl

   Lid van:

   De formaliteiten

   Privacy statement

   Algemene voorwaarden

   KVK 24354158

   BTW 812581374B01